C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tarif etmek için varlıkların müntesip özniteliklerini ve etkileşimlerini derslik olarak modelleme.

C# programlama dilinde Object derslikı, geniş bir kullanım düzlükına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın taban taşıdır. İşte C# Object kullanımının bazı örnek alanları:

Protected: Yoklama, yalnızca türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi sınırlıdır ve salt makul sınıflar tarafından erişilebilir.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de yazgılan harflere uyan ilk kelimenin kalanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

C# Eğitim Seti sayfasındaki OOP başlığı şeşnda iz yer tüm dersleri kucakaziz yek bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde bağımlı ki github üzerinden paylaşacağım.

Bu teknik kısaca vadede meselee yarasa da bugün içre daha zait iş olacaktır. Bütün değişiklikler etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

2010 seneından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak okul liselerinde misyon yapmaktayım.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört taban ilkesi şunlardır:

Basit Yararlanma: Görgüsüz bir yapıya ehil başüstüneğundan, C# vüruttiricileri tarafından kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten yahut yoklama ekleyerek yararlanmaı epey basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine muvasala. VB kullanıyor olsaydık kolayca erişebilirdik.

Bu alanda veya C# Object Kullanımı gayrı bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mazmunına gelmemektedir.

İfade with , bulunan bir örneğin kopyası olan ancak tamlanan özellik bileğerleri değhizmettirilmiş yeni bir araç örneği oluşturmanıza olanak tanılamar.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama medarımaişetleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None kıymetini kucakerir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. Diğer bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page